Dobro dosli

aa

utorak, 27. rujna 2016.

Uklonite bol u KOSTIMA sa ovim čudesnim pićem! Trebate samo 2 sastojka…

235436


Ova metoda je odlična te pomaže u ublažavanju i otklanjanju bolova u kostima. Ne morate trošiti novac na skupe proizvode.

Potrebna su vam samo dva sastojka a to su voda i magnezijum hlorid. Trebate ovo probati jer ćete biti zadivljeni rezultatima.

Magnezijum hlorid je mineral koji posjeduje negativno naelektrisan hlor i pozitivno naelektrisan magnezijum. Dnevna upotreba magnezijum hlorida uspostavlja hemijsku ravnorežu u organizmu.

Također, pomaže i u izlučivanju mokraćne kiseline, koja svojim zadržavanjem može dovesti do jakih bolova u zglobovima.Magnezijum hlorid- prednosti:

ublažava glavobolju
štiti krvne žile
podmlađuje organizam
povećava libido
povećava energiju
štiti od prehlade i gripe
pomaže kod bolesti centralnog nervnog sistema
ima antikacerogeno djelovanje
ublažava menstrualne tegobe
štiti od reume i osteoporoze
poboljšava probavuRecept:

Stavite 1 litar vode u lonac i kuhajte, a kada počne ključati, skloniti i ostaviti da se temperatura spusti do sobne temperature. Kada dosegne sobnu temperaturu, dodajte 33 grama praha magnezijum hlorida.

Prije nego što počnete koristiti ovaj lijek, morate znati vašu tačnu dozu. To je izuzetno važno, a doza se određuje po godinama onog ko će koristiti lijek.Osoba mora imati najmanje 10 godina, kako bi mogla koristiti ovaj lijek. Upotreba ovog lijeka  nosi mnoge prednosti.

Doziranje:

Osobe između 10 i 40 godina: samo pola šolje ujutru
Osobe između 40 i 70 godina: jednu šolju ujutru
Osobe od 70 i više godina:jednu šolju ujutru i drugu naveče.
Za više postova o zdravlju ne oklijevajte i slobodno posjetite našu web stranicu češće i podijelite sa svojim prijateljima.


http://megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar