Dobro dosli

aa

srijeda, 31. kolovoza 2016.

Trebate izdvojiti samo 12 MINUTA dnevno: Laganom vježbom do ZGODNIH NOGU! (Video)

346346


Ako ste u potrazi za jednostavnim i efikasnim načinom za skidanje masti sa vaših nogu onda ste na pravom mjestu. Video koji ćemo vam danas predstaviti prikazuje kako se možete riješiti sala sa bedara radeći ovu jednostavnu vježbu 12 minuta na dan.
Prema stručnjacima, jedan od najučinkovitijih i najbržih načina da se spali višak kalorija jeste da se kombinuju slijedeća tri elementa:

1. Promjene u načinu života – Preporučuje se stvaranje male promjene u vašem svakodnevnom životu. Na primjer, pokušajte ići stepenicama umjesto liftom, pješke ili biciklom na posao umjesto autom. Jedite zasićene masnoće, promjenite režim ishrane.



2. Trening snage – Mišići sagorijevaju više kalorija, čak i dok se odmaraju. Dole ćemo vam predstaviti vježbe koje su namijenjene za definiranje i ton mišića nogu.

3. Usklađena aerobna tjelovježba – Kao opći cilj, ubacite najmanje 30 minuta fizičke aktivnosti u svoju dnevnu rutinu. Ne možete doći do 30 bez počevši sa 12 minuta. Postoji li bolji način nego napraviti ovo lakim?!

Slijedi video koji pokazuje kako izgubiti mast sa butina sa samo 12 minuta dnevno:



http://megagiga.info/

Nema komentara:

Objavi komentar