Dobro dosli

aa

utorak, 30. kolovoza 2016.

Ako su vaši BUBREZI u velikoj opasnosti tijelo će vam dati OVIH 7 znakova!

745g54


Bubrezi su jedan od najvažnijih organa u našem tijelu. Oni su neophodni za filtriranje krvi sprečavajući nakupljanje viška tekućine i otpadnih tvari, regulišu krvni pritisak, balansiranje razine elektrolita, promiču proizvodnju crvenih krvnih stanica i održavaju kosti zdravim.

Ugrožena funkcija bubrega ima negativan učinak na vaše cjelokupno zdravlje i zbog toga je izuzetno važno prepoznati znakove upozorenja oštećenja bubrega.

U nastavku predstavljamo najčešće simptome koji ukazuju na to da su bubrezi oštećeni:

Bol u gornjem dijelu u leđa

Ako patite od oštećenja bubrega, vjerojatno da ćete doživjeti bol u gornjem dijelu leđa. Bol bubrega obično je jednostrana bol u gornjem dijelu leđa, obično popraćena mokraćnim promjenama i groznicom.

Kožni osip

Neuspjeh bubrega često se karakterizira pojavom osipa ili jakog svrbeža. Ako bubrezi nisu u mogućnosti ukloniti otpadne tvari iz krvi, nakupljanje otpada može uzrokovati suhoću i iritaciju na koži.

Otečenost

Pojava neočekivane otečenosti u nekim dijelovima tijela može biti simptom bolesti bubrega. Kada vaši bubrezi ne rade pravilno, oni nisu u stanju ukloniti višak tekućine iz tijela, što može dovesti do oticanja lica, ruke, noge, članaka i stopala.

http://www.narodnamedicina.info/

Nema komentara:

Objavi komentar