Dobro dosli

aa

utorak, 30. kolovoza 2016.

FENOMENALNO OTKRIĆE: Stanice raka su uspješno uništene OVIM bobicama!

98787078


Home » Uncategorized » You are reading »
FENOMENALNO OTKRIĆE: Stanice raka su uspješno uništene OVIM bobicama!AdminAugust 30, 2016 FENOMENALNO OTKRIĆE: Stanice raka su uspješno uništene OVIM bobicama!2016-08-30T10:21:26+00:00 Uncategorized No Comment ShareTweetPlus+Pin this


98787078

Tim medicinskih istraživača je na putu za pronalaženje lijeka za rak, nakon otkrića čudesnih bobica koje imaju savršena svojstva u borbi protiv raka.


 


Znanstvenici na Berghofer Medical Research Institutu u Queenslandu su koristili eksperimentalni lijek za liječenje tumora u kliničkim studijama proizveden iz sjemena stabla Blushwood (Hylandia Dockrillii), koje raste samo u krajnjem sjeveru Queenslanda.

Ovo voće sadrži prirodne sastojke koji počinju ubijati stanice raka gotovo odmah kada se proučava u laboratoriji. Injekcija lijeka pod imenom EBC 46 bila je uspješna kod raka glave, vrata i debelog crijeva u životinja, a tumori su uništeni na duge staze u više od 70% slučajeva.

“Začuđujuća stvar za sve nas jeste brzina kojom se to dogodilo. Obično kada se tumor tretira potrebno je nekoliko sedmica za rješavanje, ali ovo je bilo izuzetno brzo.”

Pogledajte ovaj kratki video o ovom čudesnom otkriću:


http://www.narodnamedicina.info/

Nema komentara:

Objavi komentar