Dobro dosli

aa

srijeda, 31. kolovoza 2016.

Evo kako da se besplatno riješite udubljenja na namještaju uz pomoć jednog sastojka kojeg svi imamo u kući!

iupuipui


Sada možete vrlo lako ukloniti mala udubljenja od drveta, bez bacanja para na skupe popravke!

Udubljenja mogu biti veoma ružna kada ih pogledate, bez obzira gdje se pojave, na namještaju, telefonu, ili kolima. Udubljenja na drvetu mogu biti poseban problem jer su izuzetno lako uočljiva.

Ali više ne morate da se brinete jer imamo jednostavno rješenje za vas. Sve što vam je potrebno jeste čaša vode!

Ne, ne šalimo se! Pokazaćemo vam jednostavnu ali genijalnu tehniku koju možete koristiti da uklonite i najveća udubljenja koja se mogu napraviti od pada nekog teškog predmeta ili alata.



Vrlo jednostavno, koristićemo peglu i paru za udubljenje. Od materijala vam je potrebna pegla, stara majica ili peškir i voda. Prvo sipajte vodu na ugroženo područje, nemojte previše već samo dovoljno da pokrije ulegnuće.

Zatim pokrijte majicom ili peškirom i voda će da prodre kroz taj materijal. Uključite peglu na najjaču temperaturu, stavite na podlogu i držite, praveći male pokrete naprijed-nazad u krugovima. Pritisnite čvrsto, sve dok materijal ne postane suh.

U ovom trenutku drvena vlakna apsorbuju vodu i šire se tamo gdje su prvobitno bila. Ponovite ovaj proces dodavanjem još vode sve dok udubljenje ne postane ponovo glatko sa ostatkom materijala.

Ko bi rekao da za ovakav problem postoji tako jednostavno riješenje zar ne? Podijelite ovaj članak sa svojim prijateljima, možda baš nekome pomognete.


http://megagiga.info/

Nema komentara:

Objavi komentar