Dobro dosli

aa

srijeda, 31. kolovoza 2016.

Kako pravilno iskoristiti SODU BIKARBONU da bi se riješili NEUGODNOG vaginalnog mirisa!

856h56


Vaginalni miris je stanje u kojem osoba pati od neugodnog mirisa koji potiče iz vagine.

Vaginalni miris može varirati tokom menstrualnog ciklusa, a može biti posebno uočljiv odmah nakon seksa. Normalno znojenje također može uzrokovati vaginalni miris.

Normalno je za vaginu da ima blagi miris s obzirom da je otvor u unutrašnjost tijela, ali uporni “sumnjiv” miris može biti pokazatelj više ozbiljnih problema.

Ako vidite neke bijele ili žute iscjedke, osjetite peckanje i iritaciju, svrbež i vaginalni miris, to može ukazivati na znak vaginalne infekcije.

Bakterijska vaginoza i Trihomonijaza (spolno prenosive infekcije) su najčešće vaginalne infekcije koja uzrokuje vaginalni miris. Klamidija i gonoreja infekcija obično ne uzrokuje vaginalne mirise. Niti infekcije kvasca.



Soda bikarbona je odlična za ravnotežu pH vrijednosti u vašem tijelu. Kada je razina pH u ravnoteži, problem vaginalnog mirisa će nestati.

Evo kako iskoristiti sodu bikarbonu za neugodan vaginalni miris:

Jednostavno dodajte 1/2 šolje sode bikarbone u svoju kupku. Namočite svoj donji dio tijela u oko 15-20 minuta. Osušiti se temeljito čistim peškirom. To će također liječiti infekcije kvasca i odmah eliminisati vaginalni miris.

Podijelite ovaj članak i sa svojim prijateljicama, moguće da neke od njih imaju ovaj problem ali ih je stid pričati o tome i nisu svjesne koliko je riješenje jednostavno.

http://megagiga.info/

Nema komentara:

Objavi komentar