Dobro dosli

aa

ponedjeljak, 15. kolovoza 2016.

GORI OD ALKOHOLA: Ovo je TAJNI UBICA U VAŠOJ KUHINJI, koji vas PODMUKLO truje!

SpiceCabinetAfter


Gotovo svi začini na tržištu tretiraju se sa opasnim hemikalijama koje su zabranjene svuda. Stvar je u tome da niko ni govori niti piše o tome.

Kako je to moguće?

Naime, cijeli proces se događa za vrijeme obrade određenog proizvoda, skladištenje i distribucijue

Proizvođači začina pokušavaju da izvuku što više ukusnih sastojaka iz hrane, tako da ih tretiraju sa sterilizacijom i etilen oksidom.

Etilen oksid je opasna hemikalija koja može dovesti do raka i drugih genetskih mutacija.

Iritacija kože se može javiti kod manje izloženosti, ali i oštećenja mozga i živaca, depresija i druge bolesti i zdravstvena stanja.

Također, začini su često kontaminirani izmetom glodavaca koji mogu biti opasni za ljudsko zdravlje.

Što možete učiniti? Kupite organske začine!

Organski začini ne sadrže punila, sintetiku, vještačke boje, arome i konzervanse, koji se mogu naći u konvencionalnim začinima. Oni također nemaju nikakve genetski modificirane sastojke.

To je razlog zašto vam je potrebno kupiti organske proizvode ili praviti  vlastite začine.

http://www.narodnamedicina.info

Nema komentara:

Objavi komentar