SASTOJCI
Podloga od keksa
300 g mljevenog keksa
pola čokolade za kuhanje
200 g otopljenog maslaca ili više po potrebi
4 žlice kokosa
Krema
1 pakiranje proizvoda Krema za torte Dolcela
1 mliječna čokolada (naribana)
300 ml mlijeka
Ukras
šlag pjena
125 ml mlijeka
PRIPREMA
Podloga:
mljevenom keksu dodati kokos, te otopljnu čokoladu i maslac. Umijesti smjesu. Namastiti s malo maslaca kalup za torte i smjesu utisnuti.
Ostaviti u hladnjak dok pripremite kremu i šlag pjenu.
Kremu izraditi po uputstvu i dodati joj izrendanu mliječnu čokoladu, te još malo mikasati.
Pripremiti šlag pjenu.
Izvaditi kalup iz hladnjaka i na smjesu od keksa staviti kremu s komadićima čokolade.
Ukrasiti šlag pjenom.
Ostaviti u hladnjaku oko 2 sata prije skidanja kalupa.
P.S. Iako na pakiranju od Kreme za torte piše dodati maslac nakon izrade, to preskočite. Ja radim bez njega.
Posluživanje
Ovakve stvari poput ove Kreme za torte Dolcela olakšavaju moj boravak u kuhinji. Sve bude brzo gotovo i zašto si ne olakšati malo kad to mogu?
Izvor: www.coolinarika.com
Nema komentara:
Objavi komentar