Dobro dosli

aa

ponedjeljak, 25. srpnja 2016.

Rani znakovi da vašem organizmu OPASNO nedostaje magnezijuma!

Rani znakovi da vašem organizmu OPASNO nedostaje…..


Ima puno ljudi koji se bore s nedostatkom magnezija.

Ljudsko tijelo ima 1-2 oz. magnezija u kostima, mozgu, zubima, srcu i u krvi. Ovaj mineral je neophodno da tijelo radi bez problema. Ovaj mineral ima više od tristo metaboličke procese, a to je vrlo važno za naše zdravlje. .

Zbog načina života u kojem živimo, naše tijelo koristi više magnezija jer se više susrećemo da stresom. Preporučljivo je da se 500-1000mg magnezija dnevno. Simptomi nedostatka magnezija u su obično: krvne krpe, bornje lica, kronični umor, nesanica, migrena, grčevi u nogama, razdražljivost, tjeskoba, bolesti srca, depresije, osteoporoza i nestabilne razine šećera u krvi. Uzimanje magnezija redovito može pomoći u sprečavanju  Alzheimerove bolesti i postoje neki znanstvenici tvrde da je Parkinsonova bolest povezana s niskim razinama magnezija u mozgu.

Nedostatak magnezija je također povezan s metaboličkim sindromom i dijabetes tipa 2 . Ako je vaše tijelo ima magnezijev- nedostatak, onda je za proizvodnju više inzulina koji uzrokuje upalu zbog dodanog šećera koja ide u stanicama.

Magnezij za um i tijelo



Počnite koristiti magnezija u svoj dnevni prehrani, što je prije moguće. U zeleno lisnato povrće, kao što su kelj i špinat, avokado, riba, cjelovite žitarice, čokolada, orasi, sjemenke i mahunarke su bogate magnezijem.

Za vaš um – magnezij glicinat

Za svoje tijelo – Magnezij orotatnc

Za vaše mišiće – Magnezij Malate

Za srcu – Magnezij Taurinate

Magnezij Taurinate sprječava migrene, a podržava rad srca. Ona također sprečava  aritmiju i lupanje srca.

http://www.biljnaapoteka.info

1 komentar: