Dobro dosli

aa

subota, 30. srpnja 2016.

Susjed mi je otkrio kako da uklonim teške mrlje iz moje kade koristeći samo OVO! Izgleda kao nova…

06756u


Čišćenje kade ili tuš kabine može biti izuzetno naporno, ali ne i ako znate pravi trik!

Metoda koju preporučujemo ovdje je izuzetno učinkovita u uklanjanju čak i najtvrdokornijih mrlja sa kade ili tuš kabine. Ovaj jednostavan trik je upravo sve što trebate.

Počnite prskanjem svoje kade boraksom, a zatim upotrijebite vlažnu četkicu za temeljito ribanje. Boraks je zapravo najjednostavniji i najbrži uklanjivač mrlja. Ali, ako ga koristite za vaš tuš, koristite ga samo za bazu jer staklena vrata zahtijevaju drugačije metode čišćenja.

Nećete vjerovati ali samo malo običnog jestivog ulja je potrebno da očistite staklena vrata. Ulijte ulje u sprej bocu kako bi olakšali primjenu te zatim popršćite cijela tuš vrata.Ostavite da djeluje neko vrijeme prije nego što ga obrišite nekom krpom.



Ova metoda djeluje na dvije razine – uklanja mrlje sa tuša, te sprječava nakupljanje prljavštine i sapuna.

Posljednje, ali ne i najmanje važno jeste metoda sa ocatom koja također može učiniti čuda za vašu kadu ili tuš kabinu. Jeftina, baš kao i prethodne dvije metode, a jednako učinkovita. Samo pomiješajte jednake količine octa i sredstva za pranje suđa, (bilo koji deterdžent će biti uredu).

Započnite zagrijavanjem ocata dok ne bude vruć, a zatim pomiješajte sa deterdžentom. Miješajte dobro, a zatim koristite  ovu otopinu za čišćenje kupaonice, sudopera i pločica – zapravo, možete ga koristiti za čišćenje bilo koje površine u kupaonici. Jednostavno ga prskati i ostaviti da djeluje 10 minuta prije nego što se obrište.

megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar