Dobro dosli

aa

subota, 30. srpnja 2016.

Svake noći se budite u isto vrijeme i ne znate zašto? Jako je važno jer se tiče vašeg ZDRAVLJA!

Postoje interni sustavi i satovi svojstveni ljudima, koji pomažu regulirati naše tjelesne funkcije. Naše duhovno blagostanje i fizičko zdravlje je izravno povezano. Tradicionalne kineske ljekovite metode pridaju pažnju obrascima postavljanja energije i njenog kretanja u različitim dijelovima tijela u različito vrijeme. Unutar 24-satnog ciklusa tijelo daje različite energije različitim organima.


budjenje-vrijeme


Ukoliko se konstantno budite u isto vrijeme, to bi moglo značiti da su neke energije blokirane ili pogrešno usmjerene. To narušava našu prirodnu ravnotežu i ciklus. Vaši organi trebaju energiju da bi se iscijelili i funkcionirali.

Ovdje je popis koji objašnjava povezanost vremena i organa u tijelu. Mnoge od tih blokada treba promatrati i fizički i emocionalno. Trebali bi i razmisliti što i kada ste jeli, jer to može biti razlog vaših simptoma.

21:00 – 23:00 sata

To je prosječno vrijeme kada većina ljudi pokušava zaspati. Ovo je vrijeme kada se naš endokrini sustav rebalansira i pune enzimima. Endokrini sustav upravlja hormonima i metabolizmom. Ukoliko imate problema sa spavanjem u ovom trenutku, možda ste zaglavili u modu „bori se ili bježi“.

Još uvijek ste psihički zaglavljeni u događajima proteklog dana ili se već pripremate za sutrašnje izazove. Ponavljajte pozitivne mantre i oslobodite se formacija koje vam uzrokuju napetost. Ukoliko se ne hranite ispravno ili prekasno jedete, to može dovesti do blokade.

23:00 – 1:00 sat

Ako se često budite u ovom trenutku to može biti zbog zamjeranja koje nosite u sebi. Ovo je vrijeme u 24-satnom ciklusu kada se yin energija pretvara u yang. Yang energija je vrlo aktivna, a tijelo tu energiju treba pohraniti za sljedeći dan. Pojačajte ljubav i poštovanje prema sebi, dajte sve od sebe da se smirite i čuvajte energiju. Ovo je vrijeme kada žučni mjehur razbija masti. Možda unosite previše nezdravih masti ili ulja.

01:00 – 3:00 sata

Ovo je ključno vrijeme za detoksikaciju tijela i proces obnavljanja. Vaša jetra ispušta toksine i stvara svježu krv. Buđenje u to vrijeme ukazuje na ljutnju, frustraciju i negativne formacije. Ukoliko se ne rješavate ovih duhovnih toksina, vaša ‘duhovna jetra’ pokušava skrenuti pažnju na ove probleme.

03:00 – 5:00 sati

Ovo je vrijeme kada se vaša pluća su oporavljaju i opskrbljuju vaše tijelo kisikom. Provjerite je li vam dovoljno toplo kako bi olakšali rad tjelesnih funkcija. Ako se probudite tijekom tog vremena, probajte napraviti vježbe disanja. Problemi s plućima često se odnose na bol i tugu.

05:00 – 7:00 sati

Svi toksini koji su ispušteni i razgrađeni tijekom noći odlaze iz sustava. Debelo crijevo je aktivno tijekom tog vremena. Loša prehrana ili prekasno konzumiranje hrane može dovesti do problema koji će vas probuditi u ovom trenutku.

Izvor: atma/higherperspectives

Nema komentara:

Objavi komentar