Dobro dosli

aa

utorak, 26. srpnja 2016.

POGLEDAJTE ŠTA OBLIK GRUDI GOVORI O VAŠIM OSOBINAMA!

Pogledajte Šta oblik Grudi Govori o Vašim Osobinama!


Svaka žena, čak i ona sa najljepšim grudima na svijetu, osim tog “dara” želi biti više posebna što se tiče: intelekta, obrazovanja i kvalitete karakternih osobina.

Danas previše pažnje posvećuje fizičkim atributima, unatoč napretku koji  smo postigli kao civilizacija.

Ovo je lista sa opisima što zapravo vaše grudi govore o vama:

1. Vi ste rođeni intelektualnog
Imate sjajnu i profinjenu osobnost.Vi ste neka vrsta rezervirana za druge ljude.Veoma brzo razmišljate i osoba ste koja ima veoma razvijenu inteligenciju Mir i udobnost su vrlo važni za vas. Imate tendenciju da ste sami i ne obazirete se previšei osjećanja. Uglavnom nastojite ostati jaka i stabilna, pa čak i kada imate emocije, te pokušati ih sakriti.

2. Vrlo ste neovisni i rođeni ste vođa
Vi ste jedna sretna osoba koja gotovo nikad ne traži pomoć od drugih. Uglavnom ste visoko smješteni u društvu i vrlo ste uspješni. Logika je vrlo važna za vas, a vi zamišljate svoj život kao strategiju. Imate puno samokontrole i radije držite sve konce u svojim rukama.Vi ste hladni, ali i mirni i stabilni. Vi ste rođeni vođa!

3. Vi ste Šarmer i Pustolov!
Moderna ste i osoba ste slobodnog duha. Inovativni ste, tako često od običnih stvari napravite nešto neobično. Veoma ste impulsivni i za vas svaki dan je nova avantura. Međutim, većina vaših aktivnosti imaju skrivenu svrhu, a često i vaše ponašanje šokira okolinu. Također možete uvrijediti druge.

4. Ti si optimist i sanjar
Imate “ženski” dušu, mirnu i pospanu. Uvjek vidite pozitivne stvari, pa čak i kada ste zabrinuti, pronađete neki smiješak. Uvijek imate osmijeh i ljubavi za druge. Veoma ste inteligentni i vrijedni, ponekad i stidljivi, iako stidljivost ne mogu odmah pročitati, jer se previše smješkate. Ponekad čak i vaše raspoloženje može povrijediti ljude koje volite.

5. Ti si nezaboravno i strastveni
Ti si hrabar; vaša osobnost je impresivan i atraktivan. Teški zadaci u životu su riješeni s velikim žarom. Međutim, zapamtite da je vaš velika strast u životu ima svoju tamnu stranu – ponekad ste beskrupulozni. Izlaganje vrlo jak utjecaj na okoliš, te privući pažnju svih. Donosi odluke brzo i vrlo lako izgubiti živce.


http://stanjeonline.info

Nema komentara:

Objavi komentar