Dobro dosli

aa

ponedjeljak, 25. srpnja 2016.

Najbolji prirodni recept za sjajnu WC ŠOLJU, uz samo 2 sastojka! Ribanje nije potrebno!

574574


WC je jedno od najprljavijih mjesta u kući i čišćenje WC-a je jedan od najatraktivnijih dosadnih kućanskih poslova. Ljudi koriste brojne hemikalije za ribanje wc šolje, ali postići da bude sjajna i čista je prilično teško.

Više se ne morate gnjaviti sa napornim ribanjem, jer uz ova dva sastojka iz vaše kuhinje će učiniti sav posao za vas!

Kada je u pitanju oslobađanje od mrlja, soda bikarbona može učiniti čuda. Ovaj sastojak je također vrlo koristan kada je u pitanju borba protiv mikroba, što znači da je u stanju dezinficirati wc. Kombinirajte sodu s jabučnicm ocatom, jer ocat će uništiti klice i bakterije te će neutralizirati mirise.



Uzmite šalicu octa i izlije ga u WC školjku, ostavljajući tamo gotovo trideset minuta, tako da ima dovoljno vremena da djeluje. Uzmite četkicu, umočite u ocat, a zatim posuti malo sode bikarbone gore. Pročistite neko vrijeme, dodajte još malo sode bikarbone i ponoviti cijeli postupak.

Možete uraditi i ovako:

Uzmite pola kutije sode bikarbone i ulijte ga u zahodsku šolju. Ostavite sodu preko noći, tako da ima dovoljno vremena za rad i sljedećeg jutra isperite WC  nekoliko puta sve dok soda bikarbona ne ode kroz odvod. Koristeći četku, prijeđite sa strane WC šolje tako da uklonite prljavštinu, ako je ostalo išta.

megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar