Dobro dosli

aa

nedjelja, 23. listopada 2016.

Uradila je jednu stvar koju mnogi rade u autu. Sada želi upozoriti ostale na opasnost!

5468568


Bethany Benson, 22-godišnja studentica, bila je na mjestu suvozača s dečkom autu kasno navečer. Njih dvoje su bili u posjeti njenoj majci, putovanje nazad je trebalo potrajati nekoliko sati. Umorna, Bethany se zavalila u sjedište i podigla noge na ploču sa instrument tablom.


Zvuči vam poznato? To nije neuobičajeno da ljudi rade kako bi dugu vožnju automobilom učinili ugodnijom. Bethany je mirno spavala dok je nije prekinuo sudar koji joj je zauvijek promijenio život.

Dok je njezinom dečku trebalo 100 šavova, Bethany je pretrpila mnogo veće trajno oštećenje.



Kada su zračni jastuci izletili udarili su je u noge a ona je koljenima udarila svoje lice, slomivši joj nos, očnu čašicu lijevog oka i  kosti obraza. Ona je također iščašila svoju čeljust. Zračni jastuci, namijenjeni za pomoć u nesreći, izazvali su Bethany trajnu štetu jer su joj noge bile na ploči s instrumentima u automobilu.

U nesreći, njena stopala su slomljena. Sada su joj noge za dvije veličine cipela manje nego što su bile prije sudara, a ona mora kupiti skupe, po mjeri ortopedske cipele.

Bethany nikada neće biti ista nakon ove nesreće. Njezin vid i sluh su trajno oštećeni, a ona se apsolutno ne sjeća nesreće. Pretrpila je moždano krvarenje koje je ostavilo s mentalnim sposobnostima 13-godišnjakinje. Bethany sada živi s majkom, koja se brine za nju.

Četiri godine nakon nesreće, i Bethany i njezina majka su postali veliki zagovornici za pojasom i opće sigurnosti u automobilu. Zajedno, one se nadaju da će širenjem njene priče spriječiti druge da sebi naškode tako jednostavnom pogreškom.

Ovo je veliko upozorenje za sve ljude koji stavljaju svoje noge na ploču s instrumentima, dok sjede na suvozačevom sjedalu.

Podijelite ovu priču sa prijateljima i porodicom kako bi mogli biti svjesni opasnosti!

http://megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar