Dobro dosli

aa

subota, 29. listopada 2016.

Izlečite sezonsku prehladu u samo JEDNOM DANU sa ovim prirodnim RECEPTOM!




Prehlade i gripe su veoma česte, posebno u jesenskom ili proljetnom periodu. Kako bolest ne bi napredovala do bronhitisa ili većih upala, potrebno je liječiti. Mnogi ljudi odmah posežu za običnim lijekovima, koji i nisu tako dobri, a mogu i produžiti samo bolovanje. Zato je bolje koristiti neki prirodni lijek koji vam neće naštetiti.


Ako osetite simptome prehlade ili gripa, uradite sledeće: Skuhajte 1.5 litar vode i ostavite da se ohladi na sobnoj temperaturi. Nakon toga dodajte kašiku soli, jedan gram vitamina C(askorbinska kiselina) i sok od jednog limuna. Možete i dodati jednu kašiku meda, dobro sve promiješajte i pijte u roku od 1 i po sata.


Ponovite još jednom, ako je potrebno. Postoji i drugi recept: Iako kombinacija nije ukusna, djelotvorna je. Zagrijte pola litre piva i kada se malo ohladi dodajte 2 kašike meda i prstohvat cimeta. Pomiješajte dobro i pijte tokom večere, sa malim gutljajima. Umjesto da posežete za klasičnim lijekovima, možete isprobati ove prirodne. Imajte na umu da ako već koristite prirodnu metodu liječenja koja obuhvata upotrebu alkohola, ne biste smjeli uz to koristiti i obične lijekove, to može biti opasno. (megagiga.info)

Preuzeto sa: http://www.narodnamedicina.info/2016/10/29/izlecite-sezonsku-prehladu-u-samo-jednom-danu-sa-ovim-prirodnim-receptom/

Nema komentara:

Objavi komentar