Dobro dosli

aa

subota, 29. listopada 2016.

DOBAR RAZLOG NAKON KOJEG VIŠE NIKAD NEĆETE UZETI POTVRDU S BANKOMATA!

Screenshot_720


U jednom sprovedenom istraživanju je utvrđeno da su osobe koje su rukovale papirom koji se koristi na bankomatima preko dva sata i bez rukavica u urinu imale povećane razine bisfenola A dok kod osoba koje su imale rukavice nije zabilježeno povećanje tog hemijskog spoja. Bisfenol A su naučnici već ranije su povezivali s hormonalnim poremećajima, problemima sa začećem i razvojem mozga kod djece, a može se pronaći i u konzerviranoj hrani, nekim tkaninama te u u tvrdoj plastici poput one koja se koristi za bočice za djecu.

Ovaj hemijski spoj koristi se i na vrsti papira na bankomatima, POS- automatima u supermarketima, na autocestama i slično, što znači da je većini ljudi često u rukama. Koje su razine Bisfenola A u urinu kritične još nije utvrđeno, a rezultati istraživanja posebno bi mogli imati važnost za osobe koje papiriće poput onih na bankomatima koriste zbog prirode posla kao na primjer blagajnice.

 Zato vas molimo da budete oprezni te podijelite ovo otkriće i sa vašim prijateljima…

Preuzeto sa: http://www.narodnamedicina.info/2016/10/29/dobar-razlog-nakon-kojeg-vise-nikad-necete-uzeti-potvrdu-s-bankomata/

Nema komentara:

Objavi komentar