Dobro dosli

aa

nedjelja, 30. listopada 2016.

NIKAD LAKŠE: Riješite se masnih naslaga sa vaših KUKOVA u rekordnom roku!

08989po


Ovo su vježbe koje će vam pomoći u gubitku kilograma, a veoma su jednostavne. Praktikujte ih redovno i rezultati će vrlo brzo biti vidljivi. 1.    Napravite položaj za sklekove i držite leđa ravnima, a guzu čvrstom. Pokušajte se zadržati u položaju skleka 15 sekundi, a zatim se spustite na pod. 2.    Savijte lagano koljena i stanite nogama u širini kukova.  Stavite ruke na bokove i podižite ruku iznad glave, a napravite iskorak lijevom nogom.  Vratite nogu nazad, kako biste se vratili u prvobitni položaj. Radite naizmjenično 16 puta.


3.    Zauzmite isti položaj kao u prethodnoj vježbi i podižite desno koljeno iidite naprijed sa lijevom nogom., Pdignutih ruku iznad glave, skočite lijevom nogom, dok je desno koljeno savijeno. Radite naizmjenično 20 puta. 4.    Zauzmite poziciju čučnja i podignite ruke iznad glave. Skočite ravno iz te pozicije i probajte 12 puta. 5.    Savijte lijevu nogu i podignite ruke iznad glave i napravite iskorak. Skočite sa prebacivanjem noge u zraku tako da pri padanju iskorak buide desnom nogom ispred. Ponovite skok 12 puta za svaku stranu.

Preuzeto sa: http://www.narodnamedicina.info/2016/10/29/nikad-lakse-rijesite-se-masnih-naslaga-sa-vasih-kukova-u-rekordnom-roku/

Nema komentara:

Objavi komentar