Dobro dosli

aa

subota, 1. listopada 2016.

Samo 1 sastojak je dovoljan da uklonite PORE na vašem licu, kod kuće!

Slikovni rezultat za Samo 1 sastojak je dovoljan da uklonite PORE na vašem licu, kod kuće!


Ljudi sa masnom kožom, često imaju velike i vidljive pore.



Takođe, oni obično mrze ove pore i pokušavaju ih smanjiti i učiniti manje vidljivim. Postoje brojni proizvodi na tržištu koji zatežu kožu i smanjuju pore, ali ti proizvodi su preskupi.
Dobra vijest je da sada možete pripremiti sopstveni lijek u vašem domu i riješiti problem.
Sve što treba da uradite jeste dobro pomiješati dvije kašike sode bikarbone i dvije kašike vode. Dobit ćete pastu koju trebate staviti na lice i ostaviti nekih 15 minuta. Nakon toga, oprati lice hladnom vodom. Postoje i drugi lijekovi koji su učinkoviti.
Njihova je prednost što su kao i ovaj gore navedeni, prirodni i brzo se izrađuju od samo 2-3 sastojka. Krastavci, limun i ružina vodica Oguliti krastvac i ustitniti. Dodati nekoliko kapi limunovog soka i kašičicu ružine vodice, kako biste dobili smjesu.
Nakon toga uzeti čistu krpu i nanijeti smjesu na nju, a zatim staviti krpu na lice. Poslije nekog vremena, oprati lice hladnom vodom. Bjelance i limunov sok Koristite nekoliko kapi limunovog soka i dva bjelanjka, da biste napravili prirodnu masku za lice.



Nakon što napravite masku, nanesite na lice i pričekajte nekoliko minuta da se osuši. Isperite lice hladnom vodom. Ova maska će vam pomoći zategnuti pore kože, ali će i eliminisati mrtve ćelije kože.
Paradajz i sok od limete Napraviti mješavinu od malo soka paradajza i 2-4 kapi soka limete. Uzmite vatu i potopite je u mješavinu. Zatim nanesite na lice, ostavite da stoji 15 minuta. Na kraju isperite hladnom vodom. Limun i sok od ananasa Uzmite pola limuna i iscijedite sok iz njega. Dodajte pola šolje soka od ananasa, soku od limuna i dobro izmiješajte. Zatim uzeti čistu krpu i uroniti je u smjesu. Krpu staviti na lice, drržati nekoliko minuta. Zatim oprati sa hladnom vodom. Za više postova o zdravlju i ljepot posjetite našu web stranicu. Također, podijelite ovaj članak sa svojim prijateljima.
Izvor:

http://www.narodnilijekovi.info

Nema komentara:

Objavi komentar