Dobro dosli

aa

subota, 1. listopada 2016.

Dozvolila je prijatelju da POLJUBI njezino dijete, a nakon par dana saznala je najgoru moguću vijest!

43223


Najgora noćna mora za svaku majku!

Amy Stinson je mlada mama čijoj je bebi prijatelj poljupcem prenio herpes. Njen prijatelj se igrao sa bebom i poljubio ju je, a kasnije je Amy primjetila da se na njenom čestrnaestomjesečnom sinu pojavio užasan osip.

Odvela je dijete doktoru i shvatila da je zaražen herpesom, a sve se to desilo jer je neko poljubio njeno dijete. Zato trebate više razmišljati pije nego što dozvolite da vam neko poljubi dijete.

Samo jedan poljubac je zarazio bebu i sada će čitav život patiti od herpesa. Da Amy nije na vrijeme reagovala, mali Oliver bi završio na intenzivnoj ili bi čak umro!



Ljudi koji su čuli za ovaj slučaj su bili tužni i užasnuti. Govorili su kako treba naglasiti opasnost prilikom ljubljenja i opasnost samog herpesa.

Iako je Amy bila bijesna na osobu koja je zarazila Olivera, ona je svjesna da to nije bilo namjerno. Ipak sada znate da ne trebate ljubiti nikoga, posebno djecu kada imate groznice.

Kada budete u kontaktu sa bebom, pobrinite se da su vam usne čiste od groznice. Podijelite ovo upozorenje i sa vašim prijateljima.


http://megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar