Dobro dosli

aa

petak, 28. listopada 2016.

Uzalud ste trošili novac na pedikuru: 2 sastojka iz kuhinje učinit će vaša stopala prelijepim!

68765856


Brojni ljudi vode brigu o cijelom tijelu, ali često zaanemaruju svoje noge. Međutim, suha i ispucala stopala su izuzetno neatraktivna i neugodna, a često mogu uzrokovati i veliku bol.

Naša stopala su podvrgnuta velikom pritisku i težini tokom cijelog dana, tako da su često previše umorna i oštećena. Međutim, danas ćemo otkriti način kako da ih tretirate pravilno i pružite posebnu njegu i pažnju koje vaše noge zaista zaslužuju.

Ovaj postupak je prirodan i potpuno jeftin, pa slobodno možete zaboraviti na skupe tretmane pedikure u spa centrima i opet ćete dobiti iste ili čak i poboljšane efekte.



Ovaj prirodni recept će vas opustiti i liječiti vaše noge i ukloniti sve mrtve stanice kože sa njih. Nakon ovog odličnog tretmana vaše noge će biti spremne za nove sandale i da ih pokazujete svima.

Sve što trebate učiniti za prelijepa stopala jeste:

Naspite  2-4 šoljice toplog mlijeka u lavor i umočite noge u njega. Potopite ih 5 do 10 minuta, dodajte malo sode bikarbone i čistiti dobro sa četkom za stopala.

Nakon toga treba da isperete stopala sa toplom vodom i nanesite malo hidratantne kreme za stopala. Efekti će vas iznenaditi!

Za više postova o zdravlju ne oklijevajte i slobodno posjetite našu web stranicu češće i podijelite sa svojim prijateljima.

http://megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar