Dobro dosli

aa

petak, 21. listopada 2016.

ŠOKANTNO OTKRIĆE: Evo šta su pronašli u popularnom piću koje milioni piju svaki dan!!!

2523


Ako ste jedni od onih koji piju Dasani vodu, ovo ćete željeti da čujete….

Nakon što je u oko hiljadu boca ove vode otkriveno da su zaražene parazitom, Coca Cola je povukla sve boce sa tržišta. Nekoliko stotina ljudi je završilo u bolnici gdje je otkriveno da je bilo nekoliko parazitskih simptoma kao što su temperatura, svrbež, povraćanje i nadutost stomaka.

Ovo je otkriveno nakon zadnjeg izvještaja u kojem je Cola priznala da je Dasani ustvari pročišćena voda sa česme! Ova mega kompanija je  priznala da je njihova voda zapravo samo pročišćena voda sa česme upakovana u lijepu bocu.Kao i mnoge druge vode iz boce, Dasani se prodavao u rekordnom broju i bila je to superiornija voda od one iz česme, iako je to, ispotavilo se ustvari i bila samo voda sa česme.

Iako je većina nečistoća uklonjena iz Dasani vode, ovi paraziti su nekako uspjeli da pronađu put u njihovu navodno čistu vodu i tako se prenijeli na potrošaće.

Postoji mnogo izbora vode, pogotovo kod nas tako da izbjegavajte ovu! A ako već koristite ovu vodu onda je morate prvo prokuhati kako biste ubili parazite, jer se inače mogu nastaniti u vašem stomaku.

Podijelite ovaj post sa vašim prijateljima i rodbinom kao upozorenje na ovakve produkte koje nam prodaju kao zdrave a zapravo u sebi mogu sadržati užasne stvari kao što je slučaj sa ovom vodom!

http://megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar