Dobro dosli

aa

nedjelja, 23. listopada 2016.

POTROŠAČI OPREZ: Na tržište stigla sumnjiva PILETINA iz Kine! Nipošto je ne kupujte!

tztzjzt



Postoji mogućnost da će SAD uvoziti piletinu iz Kine, a to zabrinjava mnoge ljude. To je zato što su mnogi skandali u vezi hrane, vezani baš za Kinu.

Prošle godine je USAD (United States Academic Decathlon) objavila da će se omogućiti uvoz piletine iz Kine,ali koja je ubijena negdje drugo.

Perad bi bila ubijena u SAD-u i USAD inspektori bi to nadgledali. USAD će dozvoliti prodavanje obrađene, zamrznute kineske peradi i zbog toga su zagovornici sigurnosti hrane bijesni.



Wenonah Hauter zagovornik sigurnosti za hranu i vodu je rekao da se to ne bi trebalo dozvoliti, baš zbog skandala vezanih za Kinu.

Tako su se u američkim fast food-ovima koristili pileći proizvodi iz Kine, kojima je istekao rok trajanja. Hauter je zabrinut zbog potrošača i kaže da i kad samo ukucate na Google „kineska piletina“ odmah će vam izaći vijesti vezane za skandal.

Da se podsjetimo, 2003.godine je počeo trgovinski rat kada je Kina izjavila da neće dozvoliti uvoz govedine iz Amerike, jer je bila pozitivna na kravlju bolest.

http://megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar