Dobro dosli

aa

ponedjeljak, 24. listopada 2016.

Popijte čašu TOPLE vode na prazan stomak svakg jutra a evo i zbog čega!

9875



Donosimo vam nekolikuo razloga zašto da konzumirate toplu vodusva3kog jutra na prazan stomak:

PROČIŠĆAVA ORGANE ZA VARENJE

Šolja vruće vode ujutru može vam pomoći da očistite tijelo od toksina. Voda i druge tečnosti potpomažu razlaganje hrane u želucu i održavaju digestivni trakt. Topla voda razložiće hranu brže, i time olakšati varenje. Konzumiranje hladne vode u toku, ili poslije, obroka, zgušnjava masti u hrani i tako stvara masne naslage u crijevima. Na sreću, možete zamijeniti hladnu vodu toplom da potpomognete varenje, naročito poslije obroka.

 
UBLAŽAVA BOL


Smatra se da je topla voda najmoćniji prirodni lijek, a može ublažiti bol prilikom menstrualnih tegoba. Toplota će opustiti stomačne mišiće i osloboditi vas grča, čime će umiriti bol. Topla voda je dobra za sve vrste grčeva i zato što pospješuje kapilarnu cirkulaciju i na taj način opušta mišiće.

SMANJUJE VIŠAK KILOGRAMA

Ako držite dijetu vjerovatno ste već čuli da čaša tople vode ujutru pomaže smršate. Topla voda povećava temperaturu tijela i time ubrzava metabolizam. Na taj način organizam sagorijeva više kalorija. Takođe blagotvorno će uticati i na bubrege i sve organe za izlučivanje.

 
ZAUSTAVLJA STARENJE

Prevremeno starenje je noćna mora svake žene, ali na sreću, ovo se može spriječiti konzumiranjem tople vode. Prisustvo toksina u organizmu ubrzava starenje, a budući da topla voda oslobađa organizam toksina, proces starenja se usporava, a elastičnost kože se povećava.

- See more at: http://www.narodnamedicina.info/index.php/2016/02/05/popijte-casu-tople-vode-na-prazan-stomak-svakg-jutra-a-evo-i-zbog-cega/#sthash.ws4hBmGz.dpuf

Nema komentara:

Objavi komentar