Dobro dosli

aa

subota, 22. listopada 2016.

Da biste se ZAUVIJEK riješili bradavica i mladeža trebate samo JEDAN sastojak!

5756h6


Trebalo bi da posjećujete vašeg dermatologa barem jednom godišnje, ali zašto da gubite vrijeme u čekaonicama kada imate neke manje bradavice ili mladeže.

Postoji daleko jednostavnije i jeftinije rješenje za to, sa kojim nema potrebe ni da razmislite da idete kod dermatologa zbog problema sa bradavicom.

Uopšte ne trebate potrošiti puno novca kako bi uklonili bradavice, po mnogima jako nepodnošljiv problem. Sve što trebate jeste 2-3 puta dnevno primjenjivati jabučni ocat sa suhom krpom u periodu od sedam dana.

Dobro obratite pažnju na bradavice tokom ovog perioda i primjetit ćete kako one mijenjaju svoju boju, te će na kraju i otpasti.



Pored toga jabučni ocat možete koristiti i za mladeže. Stavite vatu natopljenu u jabučnom ocatu preko mladeža i čuvajte tako za bolje rezultate. Rezultati će biti vidljivi za nešto više od sedam dana ako ponavljate ovaj postupak svaki dan.

Jabučni ocat je izuzetno koristan za:

    Uklanjanje bradavica i mladeža
    Opekotine od sunca
    Liječenje varikoznih vena
    Protiv alergija
    Kao balzam za kosu
    Kao tonik za njegu lica
    Kao lijek za detoksikaciju
Za više postova o zdravlju ne oklijevajte i slobodno posjetite našu web stranicu češće i podijelite sa svojim prijateljima.

http://megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar