Dobro dosli

aa

nedjelja, 23. listopada 2016.

Beba rođena ranije kako bi je otac koji umire mogao držati! Video koji će vam slomiti srce

65767


Na samrtnoj postelji je držao svoju novorođenu djevojčicu u zagrljaju. Samo nekoliko dana kasnije, Mark je preminuo… Ovaj trenutak koji je zabilježen kamerom je rasplakao milione ljudi

52-godišnjak Mark Augler je na samrtnoj postelji držao svoju novorođenu djevojčicu u zagrljaju. Samo nekoliko dana kasnije, Mark je preminuo od plućne fibroze…

“U osnovi to je kao da su mu pluća natopljena u betonu. Nije mogao udisati, jer kisik nije mogao proći kroz tijelo. Bio je gušen do smrti “, kaže njegova supruga Diane.

Mark i Diane su u tom periodu očekivali dijete vrlo brzo, pa su napravili plan za raniji porođaj u slučaju da se Markovo stanje pogorša. Kada su saznali da Mark ima još samo par dana života, odlučili su da dočekaju malu Savanah, malo ranije nego što je planirano.



“On je bio prvi koji ju je držao. Držao je Savanah 45 minuta nakon što je rođena “, rekla je supruga Diane.

Nažalost, samo nekoliko dana nakon što je Mark imao priliku da drži svoju djevojčicu u rukama, pao je u komu i pokazivao daljnje znakove propadanja.

“Njegovi otkucaji srca su polako počeli opadati, kao i disanje, držala sam ga za ruku dok nije umro”, priča Diane.

Prošlo je četiri godine otkako je Mark preminuo, ali Diane i njezina djeca trude se da žive sretan život u čast njihovog pokojnog oca.

“Djeca žive kao da je tata stvarno još uvijek ovdje”, rekla je. ” On bi bio divan tata Savanah “.

Pogledajte njihovu priču u videu ispod:



http://megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar