Dobro dosli

aa

nedjelja, 31. srpnja 2016.

Spavala je sa ZMIJAMA svaku noć, a onda su joj doktori rekli ZASTRAŠUJUĆU ISTINU! EVO O ČEMU JE RIJEČ!

2346575


Naši kućni ljubimci su kao i svaki drugi član porodice i želimo ih pored sebe cijelo vrijeme. Za mnoge to znači pustiti njihove ljubimce da spavaju u krevetu sa njima.

To je sasvim uredu kada se radi o mačkama i psima, ali nekim kućnim ljubimcima sigurno ne bi trebalo biti dopušteno da spavaju u našem krevetu, kao što je slučaj sa ovom ženom i njenim neobičnim ljubimcima…

Kako se ispostavilo, nisu svi ljubimci pogodni za partnera u krevetu. Naime, jedna žena je to naučila na teži način kada je pustila voljenog pitona da spava u njenom krevetu, pored nje svaku noć.



Zmija bi se obično pružila preko njenog tijela, pokrivajući je od glave do pete. Međutim, jednog dana piton je odjednom i činilo se bez razloga prestao jesti, te ga je djevojka odvela veterinaru da otkrije šta nije uredu.

Veterinarka joj je postavila nekoliko pitanja o ponašanju zmije i djevojka joj je rekla o neobičnoj navici spavanja. Tad je veterinarka postavila par ključnih pitanja pomoću kojih je otkrila šta se zapravo desilo.

Veterinarka joj je rekla šokantnu vijest – piton je prestao jesti zato što je pripremao svoj stomak za veliki obrok – NJU!

Zahvaljujući pomoći veterinarke, ova savjesna vlasnica zmije za dlaku je izbjegla da njeni snovi sa zmijom se pretvore u noćnu moru…

Podijelite ovu priču sa vašim prijateljima.

megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar