Dobro dosli

aa

nedjelja, 31. srpnja 2016.

Drage dame, ukoliko DEPILIRATE svoje intimno područje OVO MORATE ZNATI!

547458u76


Mnoge žene nisu ni svjesne ovog problema…

Gotovo da nema žene u današnje vrijeme koja ne vodi računa o svojoj higijeni. Tako je i depiliranje dlaka sa intimnog područja postalo vrlo popularno u posljednjih nekoliko godina i sve se više žena odlučuje na to.

Većina žena potpuno uklanja dlake sa intimne zone, govore najnovija istraživanja. To je postala jedna sasvim normalna stvar i manje više ona je skoro pa obavezna u održavanju naše higijene.

Ipak, dosta žena nije upoznato sa posljedicama koje sa sobom nosi depilacija dlaka sa intimnog područja. Upozoravamo vas da se najprije dobro uputite u posljedice depilacije vašeg intimnog područja prije nego se odlučite na taj poduhvat.



Koža u području genitalija je izuzetno osjetljiva i sklona posjekotinama i ranama. Također, u području ispod struka nalazi se i mnogo znojnih žljezda, pa je to područje idealno okruženje za rast i razvoj bakterija.

Ukoliko se posjećete, te bakterije vrlo lako mogu završiti unutar vašeg organizma, što može biti jako opasno po vaše zdravlje jer možete izazvati neželjene infekcije, potvrdili su naučnici.

Mnogi ginekolozi se slažu da su stidne dlake zapravo neka vrsta zaštite i barijere za spolno prenosive bolesti.

Za više postova o zdravlju ne oklijevajte i slobodno posjetite našu web stranicu češće i podijelite sa svojim prijateljima.

megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar