Dobro dosli

aa

srijeda, 5. listopada 2016.

8 načina za uklanjanje OGREBOTINA sa svog mobilnog telefona BESPLATNO!

Image result for 8 načina za uklanjanje OGREBOTINA sa svog mobilnog telefona BESPLATNO!


ez obzira koliko se dobro brinete za vaš mobilni telefon uvijek možete dobiti ogrebotine na zaslonu. Ovo su neki kućni savjeti koji vam mogu pomoći da popraviti blage ogrebotine na svojim ekranima. Međutim, ako vaš zaslon ima baš ogromne ogrebotine onda će vjerovatno zahtijevati zamjenu ekrana.

Pasta za zube

Nanesite malo paste za zube na pamuk i ravnomjerno rasporedite nan izgreban zaslon. Tada koristite neki nježan materijal ili materijal da ga obrišite.

Soda bikarbona i voda

Uzmite sodu i dodati vruću vodu kako bi napravili tijesto. Nježno utrljajte tu pastu na ekran, a kada je pasta isušena očistite zaslon sa tankom tkaninom.Biljno ulje

Utrljajte par kapi biljnog ulja na izgreban ekran. Pobrinite se da ne pretjerate sa uljem jer će se zaslon zamastiti.

Vazelin

Ako nemate pristup biljnom ulju možete koristiti vazelin kao zamjenu. Dobit ćete isti rezultat.

Krema za uklanjanje ogrebotina sa autaPostoji nekoliko krema za uklanjanje ogrebotina sa automobila koje su dostupne na tržištu. Možete probati i to.

Olovke

Uz pomoć gumice sa olovke možete izbrisati ogrebotine od mobilnog zaslona, tako neki kažu. Iako je malo vjerovatno, ništa ne košta da probate ovaj savjet.

Šmirgl papir

Lagano pritisnite šmirgl papir na telefon i trljajte. Upozorenje: Budite oprezni, jer gruba upotreba može povećati broj ogrebotina na zaslonu mobilnog telefona.

Dječiji puder i voda

Napravite tijesto dodavanjem vode u dječji puder, pa nanesite na zaslon mobilnog telefona.

http://www.tajnirecepti.com

Nema komentara:

Objavi komentar