Dobro dosli

aa

četvrtak, 27. listopada 2016.

ZBOG OVIH ČINJENICA NIKADA VIŠE NEĆETE KONZUMIRATI KONVECIONALNU PILETINU!

Zbog Ovih Činjenica Nikada Više Nećete Konzumirati Konvecionalnu Piletinu!


Donosimo vam na žalost još jednu veoma šokirajuću činjenicu, kako se čovijek zapravo truje hranom koju kupuje i konzumira. Kako je u cilju smanjiti broj populacije na planeti zemlji i ostaviti samo najjače koji pretrpe i prežive sve otrove koje unesu putem hrane u svoj organizam.

U današnjoj temi ćemo diskutovati i piletini, o tome kako bi ste samo trebali konzumirati piletinu koja je organskog ( Domaćeg) porijekla. Da apsolutno ne bi ste smjeli konzumirati piletinu koja se uzgaja na malim korporativnim farmama. Kojima je samo cilj što veća prodaja i profit.


Pa tako piliće hrane antibioticima, kako bi postali otporni na bakterije, a zapravo u njihovom organizmu se stvaraju bakterije koje postaju otporne na antibiotike.

Ista stvar je i sa ribom. Konzumirajte samo onu koja je friško upecana. Inače u suprotonom u vaš organizam unosite mnoštvo bakterija otpornih na antibiotike i pogoršavate vlasito zdravlje.

Još jedan veliki problem sa piletinom jeste taj da u piliće se ubrizgavaju voda i so. Kako bi dobili na težini a zatim se dodaje i konzervans.

Naš savjet vam je Domaće i ništa drugo!

http://stanjeonline.info

1 komentar:

  1. Pa odakle nam domace? Jedino sto je farma kod nas,a tl je isto kao strano.

    OdgovoriIzbriši