Dobro dosli

aa

četvrtak, 27. listopada 2016.

Stavila je SO u šampon prije tuširanja. Nekoliko minuta kasnije bila je PREZADOVOLJNA!

h6568


So možete dodavati mnogim prozvodima kako biste poboljšali njihovo djelovanje. Tako možete staviti so u svoj šampon, kako biste djelovali na masnu kosu. Također, možete staviti so u proizvod za kosu i zagrijati na šporetu. Nanijeti na kosu i zadržati 20 minuta zbog postizanja željenog volumena. Možete je pomiješati sa maslinovim uljem i smjesu utrljati na stopala. Postupak ponavvljati više od jednom sedmično i vaša stopala neće biti suha.

 Rastvorite 2 kašičice soli sa vodom  i djelovat ćete na rane. Djeluje dobro na povrede i omekšava kožu. Ako osjećate glavobolju, možete rastvoriti jednu kašiku soli u čaši vode i popiti.


Ako osjećate bolove u mišićima, možete koristiti so sa vodom i opustit ćete mišiće i riješit ćete se boli. So je odlično sredstvo za čišćenje koje možete koristiti za čišćenje kupatila. Također, so možete dodati i pri pranju suđa u mašini.

Preuzeto sa: http://www.narodnamedicina.info/2016/10/27/stavila-je-so-u-sampon-prije-tusiranja-nekoliko-minuta-kasnije-bila-je-prezadovoljna/

Nema komentara:

Objavi komentar