Dobro dosli

aa

srijeda, 5. listopada 2016.

Predivne pete uz dva sastojka iz kuhinje

Image result for Predivne pete uz dva sastojka iz kuhinje




Glatka i njegovana stopala su (ili bi trebao biti) san svake žene. Oni indirektno odražavaju ljepotu ženskog tijela, kao da li se i kako brine za to. Stoga je potrebno da se barem par minuta slobodnog vremena i posvetiti ovaom često zanemarenom dijelu tijela koji puno govori o ženi.
stopala dva sastojka iz kuhinje
Brojni ljudi brinuti o njihovom cijelom tijelu, ali zaboravljaju svoja stopala. Međutim, suha, ispucala stopala su izuzetno neatraktivne i neugodno, a oni često mogu uzrokovati veliku bol. Stoga, stopala su od velike važnosti za ostatak vašeg tijela i traže odgovarajuću njegu.
Naime, naša stopala su podvrgnuti velikom pritisku i težini tijekom dana, tako da su često previše umorna i oštećena. Međutim, danas ćemo otkriti način da ih tretira pravilno i pružiti posebnu pažnju koju stopala zaslužuju.



Ovaj postupak je potpuno jeftin, tako da možete zaboraviti na skupe pedikure tretmane u spa i još uvijek dobiti iste ili čak poboljšane efekte.
Ovaj prirodni recept će vas opustiti i liječiti vaša stopala, i to će ukloniti sve mrtve stanice kože. Dakle, nakon toga, stopala će biti spremn za nove sandale!



Predstavljamo vam brzo i jeftino rješenje za predivan izgled stopala.
Sve što morate učiniti je zagrijavati 2-4 šalice mlijeka i potopiti noge u tome oko 5 minuta. Zatim dodati sode bikarbone i ostružite (četkom za stopala) dobro.
Bićete oduševljeni rezultatima.


http://www.tajnirecepti.com/

Nema komentara:

Objavi komentar