Dobro dosli

aa

petak, 7. listopada 2016.

NIKADA NE BISTE POGODILI: Ovaj ženski proizvod ima još mnogo koristi za vas!

4575hgg


Higijenski ulošci koje žene koriste imaju odličnu moć upijanja. Osim za menstrualni ciklus, možete ih koristiti i za druge svrhe, a dobra stvar je što su lako dostupni.

Možete ih koristiti za pokrivanje rana

Odlični su za prvu pomoć pri povredama kada nemate pri ruci zavoj. Možete staviti uložak na ranu i spriječiti krvarenje.

Filter za vodu

Ako budete prinuđeni piti prljavu vodu, možete je pročistiti upotrebom uloška. Napunite flašu prljavom vodom i stavite dio uloška na otvor i fiksirajte.



Ova voda neće biti 100% pročišćena i dalje će sadržavati mikroorganizme, zato je bolje da je prokuhate prije nego je popijete.

Mogu se koristit za klicanje

Jeste li znali da uloške možete koristiti i pri uzgoju graha? Higijenski ulošci zadržavaju vlagu, te takav uložak trebate staviti u staklenku, okomito.

Zatim stavite sjeme koje želite posijati i stavite staklenku blizu prozora. Vidjet ćete kroz nekoliko dana da sjeme počinje rasti.


Korisni su za čišćenje

Higijenski uložak i soda bikarbona su odlični za čišćenje. Možete mikrovalnu očistiti tako što koristite  vlažni uložak i sodu bikarbonu. Također korisni su, ako ih stavite u frižider, jer će upiti neugodne mirise.

Odlično rješenje za znojenje



Kako biste spriječili pojavljivanje felka od znoja na majicama, možete staviti uložak ispod pazuha. Stavljanje uložaka u cipele zbog upijanja znoja je također učinkovito.

Interesantno je da mnoge poznate ličnosti koriste uloške za ovakve svrhe.  Npr. vozač formule 1 Nico Rosberg , nosi uložak ispod kacige da bi spriječio da kapi znoja padaju u oči.

Možete ih staviti u grudnjak

Idealno rješenje za dojilje zbog curenja mlijeka.


http://megagiga.info/

Nema komentara:

Objavi komentar