Dobro dosli

aa

srijeda, 19. listopada 2016.

LIJEČI ŠTITNU, JETRU, ČAK I RAK: Besplatna tečnost koja spašava život ali niko neće da je pije!

urin zdravlje


Jeste ste čuli za zdravstveni tretman sopstvenim urinom?! Mnogima je muka pri samoj pomisli na to ali ova drevna metoda liječenja ponovo postaje aktuelna a evo i zašto…

U klasičnoj medicini, primenjivanoj prije više od dva i po milenijuma možemo pronaći tragove korištenja ljudske tečnosti u svrhu liječenja mnogih bolesti.

Terapija urinom uključuje razne oblike unutrašnje i spoljašnje upotrebe, uglavnom srednjeg mlaza  prvog jutarnjeg urina. On djeluje kao stimulans i regulator stanja vašeg imunog sistema.

Također, u urinu pronalazimo minerale i materije, koji su djelotvnorni prilikom lokalne primjene na rane, kožne bolesti, gljivične infekcije ili ekceme. Mnogi ovoga nisu svjesni ali prije napuštanja tijela, urin je gotovo sterilna tečnost, u koju se tek kasnije umješaju i bakterije.

U alternativnoj medicini, postoji nekoliko načina primjene urina kao što su:



Konzumacija sopstvenog urina: Iako teško zamisliva, konzumacija jutarnjeg urina na prazan želudac daje nevjerovatan učinak na formiranje imunog sistema.
Dermalna primjena: Urea u mokraći rješava vas kožnih bolesti poput ekcema ili atopijskog dermatitisa, gljivičnih infekcija… Dovoljno je umasirati urin u kožu. Uostalom, urea i je i sastojak mnogih krema za negu kože a to vjerovatno niste ni znali.
Ubrizgavanje sopstvenog urina: Injekcija urina mnogima se gadi, a tu je i pitanje sterilnosti. To pitanje rješava se prokuhavanjem urina, koji se ubrizgava u zadnjicu i predstavlja nekada veoma popularan način poboljšavanja opšteg stanja organizma.
Terapija sopstvenim urinom preporučuje se pacijentima sa sljedećim problemima:

        kardiovaskularne bolesti
        bolesti jetre i bubrega
        dijabetes
        tuberkuloza
        rak
        bolesti štitne žlijede
        visoka temperatura
Najbolje bi bilo prije nego što probate ovaj tretman da se konsultujete sa ljekarom.


http://megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar