Dobro dosli

aa

subota, 1. listopada 2016.

Evo kako da se oslobodite kroničnog bola uz pomoć kore od limuna

uv


U slučaju da niste znali, limun je jedna od voća biljaka koje su ljudi počeli koristiti tisućljećim prije, a to nije nešto što se dogodilo slučajno. Postoje mnogi nutricionisti koje smatraju da je limun super hrana.


 


Upakirani su s mineralima i vitaminima kao što su magnezij, kalcij, folna kiselina, kalij, fosfor, pektin, vitamin C, vitamin B1, vitamin B6 i vitamin A. Jedna limunova kora vam treba da biste se osloboditi od upala i kroničnih bolova

 
Limun nas čuva od mnogih zdravstvenih poremećaja i bolesti. Oni poboljšati rad našeg želuca, crijeva, imunološki sustava, jetru i kora je najbolja ako želite da biste dobili osloboditi od upale i kronične boli.

Kora od ovog voća dolazi s jakim antiseptičkim svojstvima i može ukinuti groznicu čak.

Možda ste čuli o tim stvarima, ali je vrlo vjerojatno da znate da limun može olakšati bol u zglobovima .

Ovi recepti su vrlo jednostavna i učinkovita, a nećete morati nabaviti mnogo sastojaka za pripremiti ga.

Metoda:
Uzmi jednog limuna i naribati njegovu koricu. Pobrinite se da ne postoji bijeli sloj jer trebate samo žuti sloj. Izvođenje kružnim pokretima s korom na problematičnim dijelovima tijela i koristite povez da ga omotate na bolno mjesto nakon toga. Ostavite ga tako do dva sata.

 
Stavite koru od 2 prosječne veličine limuna u staklenku i prelijte djevičanskim maslinovim uljem do vrha. Otaviti smjesu na dva tjedna. Umasirajte ulje na problematičnim dijelovima tijela i koristiti gazu da ga zamotajte. Ostavite lijek preko noći.

Ne zaboravite da trebate koristiti 100% organski limun.


http://biljna-medicina.blogspot.ba

Nema komentara:

Objavi komentar