Dobro dosli

aa

srijeda, 29. lipnja 2016.

RECEPT KOJI LIJEČI GLAVOBOLJU,OTEKLINE NOGU I STABILIZUJE KRVNI TLAK U SAMO NEKOLIKO MINUTA!!

Ako patite zbog teške glavobolje, probajte ovaj jednostavan lijek i sigurno  ćete se osjećati bolje.



Ova obična smjesa soli, ne samo da će izliječiti vaše glavobolje, također će normalizirati krvni tlak, a to će eliminirati otekline nogu  u vrlo kratkom vremenu. Dakle, ako imate teške bolne glavobolje pripremite ovu fiziološku otopinu.

Ovdje je recept za ovaj prekrasn lijek:
Prije svega, pripremite oblog. Trebat će vam gazu ili tanka pamučna tkanina. Preklopite tkaninu u osam slojeva, tako da širina odgovara visini vašeg čela, a dužina odgovara veličini vaše glave.

Nakon toga, ugrijte 250 ml vode do 60-70 ° C, i otopite dvije žličice soli. Primiti ćete 8% -tne otopine soli.

Korištenjem tople vode operite čelo, uši i stražnji dio glave.

Potopite oblog u otopinu, a zatim ga lagano stisnite i protresite u cilju da se ohladi. Čim se oblog ohladi zamotajte glavu, uši i vrat sa njim.

Možete omotati glavu s maramom. Sada sve što trebate učiniti je leći. Nakon samo nekoliko minuta  osjećati ćete olakšanje, ali ne žurite sa uklanjanjem obloge. Morate ležati još dvadesetak minuta.

Nakon što ste uklonili premaz, operite čelo, uši i zatiljak sa toplom vodom.

Kako radi?
Ovo vas može zbuniti. Sol uzrokuje oticanje i visok krvni tlak, ali slani oblog preko kože ima suprotan učinak; kroz kožu stimulira oslobađanje tekućina iz tijela, i djeluje kao diuretik.

Isto tako, možete se osloboditi oteklina nogu.

Rješenje za otekline

Kako bi spriječili otekline , primjenjujte  otopinu soli na slijedeći način:

Otopite 0,5 kg soli u 5 litara hladne vode. Uzmite mekan ručnik, namočite ga u ovu otopinu, lagano istisnite tekućinu i stavite ručnik na lumbalnom leđa. Ostavite ga da ostane oko 20 minuta.

Ponovite ovaj postupak svake noći prije odlaska u krevet, 10 dana. Oteklina će nestajati zbog povećanog mokrenja, koje počinje odmah nakon prvog tretmana.

Možete primijeniti oblog na drugi način: umočiti krpu u toplu otopinu soli, ocijedite ga i zamotajte svoje otečene noge . Pokrijte svoje noge sa toplim pokrivačem i ostavite oko 20 minuta. Ova nevjerojatna recept stvarno pomaže i treba ga probati

receptisavjeti.com

Nema komentara:

Objavi komentar