Dobro dosli

aa

srijeda, 29. lipnja 2016.

Proverite svoj novčanik: ako se među novcem nalaze ove novčanice – možete postati bogati!

Među evro novčanicama koji su u opticaju postoje neki primerci koji su, zbog svoje retkosti, postali predmet neverovatne potražnje kolekcionara. I kako one dospevaju u njihove kolekcije, takvih novčanica je sve manje, a njhova vrednost postaje prilično visoka.  Reći ćemo vam kako ćete  ih prepoznati.

 Novčanica u vrednosti od 5 evra:

Novčanica u vrednosti od


Ako vam se posreći – dobićete za nju dvadeset puta više od njene vrednosti. Posebno retke serije mogu doneti vlasnicima popriličnu sumu novca. Pažljivo pogledajte na cifre i slova, koje označavaju seriju – možda ste jedan od tih srećnika!

Dakle, retke serije sadrže 5 istih brojeva (na primer 77777, 00000, itd). Ako ste, slučajno, primetili kod sebe ove novčanice – pobrinite se  o nihovom besprekornom stanju, i u tom slučaju doneće vam mnogo novca.

Novčanica u vrednosti od  50 evra:











Serija takvih novčanica izdata je sa pogrešnom informacijom na zaštitnoj traci. Pogledajte novčanicu na svetlosti.

Ako je njena vrednost 50 evra, a na zaštitnoj traci je odštampano – 100 evra – imate sreće! Privatni kolekcionari mogu je otkupiti od vas, plativši 7 puta više od njene prave vrednosti.

Novčanica u vrednosti od 100 evra:

Manja serija ove novčanice  bila je  puštena u promet sa neispravnim sečenjem.  Ako naiđete na ovakvu novčanicu – možete se radovati. Kolekcionari će vam dati 3 puta više za nju, nego što ona vredi.

Šta čekate? Odmah proverite novčanice koji posedujete!

Izvor: videoviraliveb

Nema komentara:

Objavi komentar