Dobro dosli

aa

utorak, 25. listopada 2016.

Sa DVA sastojka uspjela se riješiti BORA I OPUŠTENE KOŽE! Nevjerovatno,

bore


Ona je postigla nešto u šta drugi vjeruju da je nemoguće! Kako starimo, naša koža gubi svoju elastičnost, ali na svu sreću postoje dva sastojka koja se mogu izboriti sa borama i opuštenom kožom. Ovaj recept za zatezanje kože koji daje koži mlađi izgled i čini da izgledate mlađe barem 10 godina! Važnost ovih sastojaka: Krastavci Krastavci zbog svojih sastojaka regenerišu kožu na poptuno prirodan način.


Antioksidansi, kao vitamin C i K uništavaju slobodne radikale koji zapravo uzrokuju bore. Jedan od najvažnijih sastojaka u krastavcima koji se bori protiv bora je silicijum dioksid. Poznato je da se krastavci koriste u kozmetičkoj industriji godinama unazad. Bjelance Jaja imaju mnoge prednosti, jedna od njih je sposobnost zatezanja kože.


Priprema: Presjeći krastavac na dva dijela, i oguliti jednu polovinu. Isjeći oguljeni krastavac na manje dijelove. Staviti u blender i izmiksati. Dodati bjelance i izmješati tako sve zajedno. Koristite ovu masku jednom ili dva puta sedmično za optimalne rezultate.

 A pored korištenja ove maske ne zaboravite da unosite dovoljne količine vode koja je isto tako veoma važna za kožu i izgled.

Preuzeto sa: http://www.narodnamedicina.info/2016/10/21/sa-dva-sastojka-uspjela-se-rijesiti-bora-i-opustene-koze-nevjerovatno/

Nema komentara:

Objavi komentar