Dobro dosli

aa

nedjelja, 2. listopada 2016.

Ruski naučnik OTKRIVA lijek: 4 kašike dnevno i uništit ćete KARCINOM!

8708708


Poznati profesor Hristo Mermerski, ruski naučnik je napravio čudesan prirodni lijek koji, prema njegovim riječima ima sposobnost da se spriječi i uništiti rak!

Ovaj lijek je učitan sa svim esencijalnim hranjivim tvarima kao što su vitamini, minerali, bjelančevine, ugljikohidrati, biljne masti i bioaktivne tvari.

Osim raka, ova smjesa je također vrlo korisna za proširene vene, zdravlje srca, jači imunološki sistem i eliminisanje svih toksina iz bubrega i jetre.

Pored svega navedenog ova smjesa može spriječiti razvoj koronarne bolesti, štiti od srčanog udara i pomaže u liječenju onih koji su doživjeli srčani udar ili moždani udar.

Mnogi ljudi tvrde da im je ova smjesa je pomogla u borbi protiv različitih vrsta raka.

Sastojci

    1 kg domaćeg, organskog meda
    12 glavica svježeg češnjaka
    15 svježih limuna
    400 g proklijalih zrna mlade zelene pšenice
    400 g oraha
Priprema



Prije svega samljeti proklijala zrna, orahei oguljeni češnjak. Nakon toga samljeti 5 limuna i miješati sve zajedno. Stisnite ostalih 10 limun i kombinirati sok sa ostatkom smjese. Pomiješajte sve dok ne dobijete lijepu, homogenu smjesu.

Kada ste to uradili, dodajte med i miješajte drvenom kašikom a nakon toga ulijte smjesu u staklenu posudu. Stavite smjesu u frižider i ostavite da odstoji 3 dana. Nakon toga možete početi konzumirati smjesu, prema uputama koje ćemo navesti u nastavku…

Konzumiranje:

Konzumirati ovu smjesu 30 minuta prije doručka, ručka, večere i prije spavanja. Za liječenje raka, konzumirati kašiku smjese svaka dva sata.

Prema profesoru Mermerskom, ovaj prirodni lijek će vam osigurati dobro zdravlje i dug život. Također je dokazano da se može izliječiti rak, održati vaše tijelo vitalnim i potaknuti energiju.

Za više postova o zdravlju ne oklijevajte i slobodno posjetite našu web stranicu češće i podijelite sa svojim prijateljima.


http://megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar