Dobro dosli

aa

četvrtak, 6. listopada 2016.

Prirodan način sa kojim možete povećati šanse da dobijete BLIZANCE!

435346


Uzmite dodatak folne kiseline: Bilo je nekoliko studija o vezi između folne kiseline i zasnivanja blizanaca.

Jedna australska studija je pokazala da žene koje uzimaju folnu kiselinu prije nego što zatrudne imaju 40% ili veće šanse začeća blizanaca.

Folna kiselina također pomaže da se spriječi oštećenje neuralne cijevi, tako da je dobra ideja da se dopunite folnom kiselinom (ili više vitamina sa folnom kiselinom) čak i ako ne pokušavazr zatrudnjeti sa blizancima.

Udebljajte se: Studija objavljena u časopisu Obstetrics & Gynecology  u martu 2005. godine otkrila je da žene koje su imale prekomjernu težinu imale su veće šanse da dobiju blizance. Žene koje su visoke također imaju veće šanse.



Jedite mliječne proizvode: Prema nedavnom istraživanju dr Gary Steinmana, liječnika na Long Island Jewish Medical Centru, žene koje jedu mliječne proizvode imaju pet puta veću vjerojatnost da će začeti blizance. Za vegane je manje vjerojatno da će začeti blizance navodi se u studiji.

Nastavak dojenja: Ako dojite i želite začeti blizance, trebali biste odgoditi odvikavanje svog djeteta od toga. Prema jednoj studiji, žene koje doje imaju devet puta veću vjerojatnost da će začeti blizance.


http://megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar