Dobro dosli

aa

srijeda, 19. listopada 2016.

Pozdravite se sa dijabetesom, hipertenzijom, Alzheimerovom i više sa korištenjem OVOG lišća!

754745

Znanstvenici su dokazali da ekstrakt maslinovog lišća je odličan zbog svojih blagotvornih svojstava. On može liječiti brojne različite bolesti.

Ovi listovi mogu pomoći kod: kardiovaskularnog i imunološkog sistema, povećanja energije i promicanja zdravog krvnog pritiska, prevenciji dijabetesa i Alzheimerove bolesti.

Masline se uzgajaju u mediteranskim zemljama, a također rastu na jugu Australije, Perua i Čilea. Maslinovo lišće se koristilo za mumifikacije faraona i njihova ljekovita svojstva su se u drevnom Egiptu koristila prvi put. Oni su također simbol božanske moći.

1800 -ih su dodavana u pića kako bi snizila povišenu temperaturu, a samo nekoliko desetljeća kasnije, lišće maslina je korišteno kao čaj u liječenju malarije.

Ti listovi  su korišteni za liječenje raznih takvih bolesti kao što su: candida infekcija, meningitis, encefalitis, gripe, ljudski herpes virus 6 i 7, hepatitis B, upala pluća, prehlada, herpes, herpes zoster, malarija, hronični umor, tuberkuloza, gonoreja, teški proljev, infekcije mokraćnog sustava, infekcije uha, stomatološke ordinacije, HIV / ARC / AIDS.



Ekstrakt od tih listova dokazano štiti srce od koronarne okluzije. Također štiti krvne žile od oštećenja. Kada se uzima dugo vremena, ekstrakt maslinova lišća također može spriječiti arteriosklerozu.

Sve prednosti maslinovog lišća i komponente masline općenito doveli su do novog znanstvenog interesa za mediteransku prehranu jer mediteranska prehrana sadrži visoke koncentracije maslinovog ulja.

Tako je vrlo dobro za zdravlje početi koristiti maslinovo ulje u svojoj prehrani, a dodatak maslinovog lišća je još jedan prirodni oblik kako bi poboljšali svoje zdravlje na načine koje niste ni znali da je moguće.

Ekstrakt maslinova lišća je dostupan u obliku kapsula, u obliku ulja ili jednostavno u lišću. Možete pripremiti čaj koristeći lišće i med, ili jednostavno staviti nekoliko kapi ekstrakta masline  pravo na vaš jezik.

Podijelite ovo sa vašim prijateljima kako bi se i oni upoznali sa snažnim dejstvima maslinovog lišća!

http://megagiga.info

1 komentar: