Dobro dosli

aa

srijeda, 19. listopada 2016.

Patite li od loše cirkulacije? Evo kako ćete riješiti problem za manje od 20 minuta!

slaba cirkulacija lijek riješenje


Slaba cirkulacija je vrlo čest zdravstveni problem koji utičena ljude svih dobi. Medicinski stručnjaci kažu da su najčešći uzroci i faktori rizika: neaktivnost i loša prehrana.

Dakle, lako možemo reći da je cirkulacija jedan od prvih zahvaćenih segmenata sjedalačkog načina života. Ali, problem se ne zaustavlja ovdje jer slaba cirkulacija izaziva druge zdravstvene probleme. Osim što tkivo ne dobija dovoljno kisika i hranjivih tvari, krvotok postaje također opterečen sa mastima i holesterolom koji začepi arterije u određenom vremenu.

Ali nemojte da brinete, pokazat ćemo vam nekoliko jednostavnih vježbi, koje su vrlo korisne i učinkovite za poboljšanje cirkulacije krvi. Ako ih kombinujete sa uravnoteženom prehranom, izliječit ćete to stanje.

Ove vježbe su jednostavne, ali učinkovite, sve što trebate jeste slijediti jednostavne upute. Evo što trebate učiniti:

Istezanje – Trebate znati da je to vrlo važno i da bi trebalo učiniti ovo prvo ujutro. To će vam uzeti samo nekoliko minuta, tako da bi trebali ubaciti u vaš jutarnji ritual. Definitivno se isplati.

Zajednička vježba – Započeti s nogama na podu, stojeći na prstima podizati pete 2-3 sekunde. Učinite to najmanje 10 puta.



Rotacija nogu – Morate sjesti na stolicu. Sada biste trebali okretati stopalo u smjeru kazaljke na satu. Učinite to 10 puta. Dakle, ne samo da ćete poboljšati cirkulaciju krvi, već i gipkost nogu.

Sklekovi – To je vrlo jednostavno.Ujutro uučiniti set od 10 sklekova. Ova rutina će vam dati dovoljno energije za taj dan.

Hodanje – Vrlo lako možemo reći da je to najkorisnija vježba za cirkulaciju krvi. Zateže i opušta mišiće nogu i poboljšava protok krvi kroz tijelo. Osim toga, smanjuje krvni pritisak. Kratke šetnje 2-3 puta su odlične za početak.

Plivanje – Ova vrsta vježbe je također vrlo učinkovita i korisna jer uključuje sve tjelesne mišiće. Osim toga, poboljšava opskrbu kisikom u srce i pluća. Vrlo korisno za mišića i bol u zglobovima, a pogodno je za ljude svih starosnih dobi.

Joga – Ona pruža odlične tehnike disanja koje će poboljšati koncentraciju kisika u krvi, kao i protok krvi u mišićima.

Biciklizam – trebali biste znati da je biciklizam jedna od najboljih vježbi za poboljšanje protoka krvi u donjem dijelu tijela.

Plesanje – Ples je također vrlo koristan za poboljšanje vaše cirkulacije krvi. Također će vam pomoći da se oslobodite od stresa i izgubite težinu u isto vrijeme.

http://megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar