Dobro dosli

aa

petak, 7. listopada 2016.

OVU RIBU NIPOŠTO NE KUPUJTE: Jedna od najotrovnije hrane u svijetu!

5464545


Ako biste pitali Agenciju za zaštitu okoline koja je riba najotrovnija, reći će vam da je to obrađeni losos.

Uzgajivači riba im obično daju opasne mješavine vitamina, antiobiotika i hrane ih kukuruzom peradi što nikako nije dobro za ribe.

Šokantno stvar jeste da je utvrđeno da se klasična suha hrana za ribe pokazala najštetnijom, jer sadrži dioksine, hemikalije i ostale lijekove. Ove supstance mogu izazvati autizam, probleme sa imunim i endokrinim sistemom.

Ugledni biolog dr.Morsen je rekao:

„Ne preporučujem konzumiranje ovako uzgojenog lososa, jer supstance koje se nalaze u njemu oštećuju mozak, smanjuju IQ,  utiču na imuni sistem i na promjene u metabolizmu,a  utiču i na razvoj autizma.“



Losos koji se ovako uzgaja ima samo polovinu omega-3 masnih kiselina koje posjeduje divlji losos. Uzgojeni losos je opasan jer zbog prisustva hemikalija potiče razvoj raka.

Posjeduje PCB supstance koje uzrokuju rak, čija je koncentracija za 16 puta veća nego kod divljeg lososa, a i količina dioksina je veća za 11.

Može dovesti od raznih upala, koje kasnije mogu dovesti i do dijabetesa, atririsa, pa čak i do Alzheimerove bolesti.


Sintetički astaksantin se dodaje kako bi losos imao prirodnu ružičastu boju, a to se radi kako bi ljudi pomislili da jedu pravog divljeg lososa.

Jeste li znali da se uzgojeni losos:

-Hrani izmetom pileta, sojom, genetski modifikovanom hranom, kukuruzom i drugim ribama koje su otrovne.



-Ima 7 puta više PBC nego divlji losos.

-Ima manje omega 3-masnih kiselina od divljeg lossa.

-Pun je toksičnih materija koje mu daju boju.

Kada odete u restoran i naručite lososa, prvo provjerite da li je u meniju naglašeno da je divlji losos. Ako nije naglašeno, onda se radi o uzgojenom.


http://megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar