Dobro dosli

aa

ponedjeljak, 24. listopada 2016.

OVO je razlog zašto imate otečen trbuh! Riješite se nadutosti i izgubite na težini preko noći!

otecen stomalk


Helicobacter pilorus (H. pylori) je vrsta asimptomatskih bakterija koja uzrokuje infekcije u želucu. To utiče na oko dvije trećine svjetske populacije, a može se dobiti putem nečiste hrane i vode.

 Ako se ne liječi, može dovesti do peptičkog ulkusa, pa čak i raka želuca. Bez odgovarajućih medicinskih ispita, ove bakterije je teško otkriti. H. pylori može proizvesti različite simptome, a najčešći uključuju podrigivanje, nadutost, žgaravicu, refluks, zatvor, proljev i nemir želuca. Ljudi obično pomiješaju te simptome sa normalnim tjelesnim manifestacijama.

U slučaju da se osjećate kao da ste u opasnosti od zaraze sa H. pylori, obratite se stručnjaku kako bi uradili odgovarajući ispit. Kako možete ublažiti nadutost? (RECEPT) Ovo piće je posebno korisno za ublažavanje želučane nadutosti i pojačavanje vaše razine energije u isto vrijeme. Sastojci 1 limun 1 krastavac 1 kašika ribanog đumbira 1 kašika soka aloe vera puno peršuna ½ čaša vode Priprema Priprema je izuzetno jednostavna. Pomiješajte sve sastojke u blenderu i popijte.

Ovo piće je izuzetno korisno za smanjenje masnoća sa trbuha, a vi ćete se osjećati poboljšanje već nakon prve čaše. Ovi sastojci potiču metabolizam da spali salo, dok vi spavate.

Ovaj spoj dokazano poboljšava vaš metabolizam, što znači da vaš metabolizam radi punom parom, čak i kada spavate.

Preuzeto sa: http://www.narodnamedicina.info/2016/10/24/ovo-je-razlog-zasto-imate-otecen-trbuh-rijesite-se-nadutosti-i-izgubite-na-tezini-preko-noci-2/

1 komentar: