Dobro dosli

aa

utorak, 25. listopada 2016.

Niko ne zna da postoji jednostavan i prirodan način da se zaustavi HRKANJE! Probajte recept…
U ovom članku ćemo vam predstaviti najbolji domaći lijek protiv hrkanja. Ovo je vrlo jednostavan način da se spriječi i zaustavi ova loša navika.


Vrlo je jednostavno, sve što morate učiniti jeste da napravite ovo domaće piće i pijete prije odlaska na spavanje svaku večer.


Ovaj domaći sok pomoći će vam eliminisati sluz, koja je jedan od glavnih razloga za hrkanje. Vrlo je važno da koristite organsko voće i povrće, jer oni ne sadrže štetne hemikalije i pesticide koji drugi proizvodi imaju.

Za ovaj recept trebate samo 4 lakodostupne namirnice i uz jednostavnu pripremu vaš napitak protiv hrkanja je spreman! Sastojci. ½ šolje vode ¼ limuna 1 komad đumbira 2 jabuke 2 mrkve Priprema Sve što trebate jeste staviti sve sastojke u blender i pomiješati dok ne dobijete lijepu i homogenu smjesu.


Ovaj domaći sok morate piti nekoliko sati prije odlaska na spavanje. Pored toga što trebate piti ovaj sok, također trebate biti oprezni i izbjegavati određenu vrstu hrane, jer ona pogoršava stanje. Ovo je hrana i piće koje morate izbjegavati: Nemojte jesti hranu koja je teško svariti Izbjegavajte konzumiranje procesirane hrane i pića Nemojte piti previše alkohola Trebali biste izbjegavati prženu hranu Izbjegavajte jesti previše čokolade

Preuzeto sa: http://www.narodnamedicina.info/2016/10/22/niko-ne-zna-da-postoji-jednostavan-i-prirodan-nacin-da-se-zaustavi-hrkanje-probajte-recept/

Nema komentara:

Objavi komentar