Dobro dosli

aa

nedjelja, 23. listopada 2016.

NEMOJTE JESTI TUNJEVINU IZ KONZERVE VIŠE NIKAD! Evo šta vam se može dogoditi…

856


Mnogi ljudi danas teže da je riba što više na njihovim svakodnevnim jelovnicima, a svakako najviše prisutna među svim je tuna.

Tuna uglavnom se preporučuje kao vrlo zdrava vrsta ribe, ali postoje neke stvari koje ćemo vam predstaviti ovdje i one će vas potpuno iznenaditi. Tuna je zapravo vrlo štetna za jesti!

Iako je tuna (bilo da je svježa ili konzervirana) poznata kao važan izvor proteina i omega-3 masnih kiselina, to je također vrsta ribe izložena živi, otrovnom mineralu koji može poremetiti normalno funkcionisanje organizma.

Tuna sadrži živu koja vas može ubiti

Postoji veliki broj vrsta morskih plodova i ribe koje sadrže visoke količine žive, što može uzrokovati previše štete na središnji živčani sistem, osobito u prvim godinama života.



Iako je provjereno da tuna koja dolazi u supermarketima sadrži vrlo nisku razinu žive bolje je da smanjite na umjerenu potrošnju kako bi se izbjegle bilo koje vrste bolesti vezane za živčani sistem.

40% tog otrovnog minerala, koji se akumulira u mesu riba, a one su još uvijek u vodi je također zagađeno industrijski, a tako generira progresivno pogoršanje u kognitivnom sistemu ljudi.

Tuna je obično iz različitih okeana, a mnogi od njih već su kontaminiranie li je zračenje slično Fukushimi, na primjer. Također, unos tune svakako može generirati pojavu raka u nekoliko dijelova ljudskog tijela.

Ovaj članak ne govori da bi trebali prestati jesti tunu, ali pokušajte ograničiti unos i izbjeći moguće zdravstvene prijetnje u budućnosti!

http://megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar