Dobro dosli

aa

četvrtak, 20. listopada 2016.

Ne zloupotrebljavati! Samo jedna čaša OVOG ujutro eliminisat će masnoće iz tijela!

ur65u5



Doručak je najvažniji obrok koji ne bismo trebali preskakati. Preskakanje doručka može odvesti i do debljanja, ali i do bolesti.

Mnogi stručnjaci preporučuju ovaj doručak koji ćemo vam navesti u ovom članku. Pun je vitamina i minerala koji su bitni za naše zdravlje, izgled kose, notkiju, kože.



Ovaj doručak ima mnoga ljekovita svojstva i oslobađa toksine iz našeg organizma, pomaže pri liječenju problema sa crijevima i zatvorom, daje potrebnu energiju, a čak pomaže i gubitku kilograma.

Ovaj recept je vrlo jednostavan i potrebno vam je samo nekoliko sastojaka za njegovu pripremu.

Sastojci

300ml kefira
2 kašike zobene kaše
1 kašika samljevenog lana(lan ima bolje dejstvo, ako ga sameljete)
1 kašika kakaa
5-7 suhih šljiva
Priprema

Pobrinite se da ovaj doručak pripremate naveče, a ujutru konzumirate. Oko 100 ml vrele vode prelijte preko suhih šljiva i ostavite da stoje 5-10 minuta.



U isto vrijemestavite kakao, zobenu kašu i lan u zdjelu, dodajte kefir i dorbo promiješajte. Suhe šljive nasjeckajte i napravite pire od njih.

Zatim ih dodajte smjesi sa kefirom i stavite u frižider i ujutro konzumirajte. Bićete zadivljeni rezultatima, iako je moguće da ćete u početku imati malo čudan osjećaj u stomaku.

Za više postova o zdravlju i mršanju ne oklijevajte i slobodno posjetite našu stranicu češće i podijelite sa svojim prijateljima.

http://megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar