Dobro dosli

aa

četvrtak, 20. listopada 2016.

NAJPOPULARNIJI DORUČAK DANAŠNJICE: Započnite jutro sa samo 1 čašom ovog BLAGOTVORNOG napitka i eliminišite trbušne masti!

Image result for NAJPOPULARNIJI DORUČAK DANAŠNJICE: Započnite jutro sa samo 1 čašom ovog BLAGOTVORNOG napitka i eliminišite trbušne masti!



U ovom članku, mi predstavljamo jedan od najpoznatijih doručaka danas. To će vam pomoći da izgubite sve neželjene kilograma, kao i masti. Sadrži vitamine i minerale koji utiču na kožu, kosu i ubrzavaju metabolizam.

Ako se odlučite za jesti ovaj doručak za cijeli mjesec, vi ćete izgubiti masti, ali to će vam pomoći sa crijevnim problemima i čišćenjem tijela od nagomilanih toksina prirodno.

Sastojci: 300 ml kefira (ili jogurt s malo masnoće) 2 kašike zobi 1 kašičica kakao praha 5-7 šljiva 2 kašike lanenih sjemenki



Priprema: Stavite šljive u lonac sa 100 ml prokuhane vode. Kuhati ih i kada su gotove, pokriti ih i omogućiti im da odstoje 5 do 10 minuta. Stavite zob u drugu posudu zajedno sa lanenim sjemenkama i kakaom. Zatim dodajte kefir i dobro miješati. Uklonite šljive iz lonca, narezati ih na komadiće i dodajte u smjesu.



Pripremite ovaj doručak noću. Kada ustanete, imati ćete zdrav i ukusan obrok. Morate biti uporni i rezultati će se pojaviti vrlo brzo!

pozivitno.info

Nema komentara:

Objavi komentar