Dobro dosli

aa

četvrtak, 20. listopada 2016.

Koristite ga na svakih 5 godina i ZABORAVITE NA BOLESTI

lijek-svakih-5-godina


Glavni sastojak recepta za prirodni lijek protiv mnogih bolesti jeste bijeli luk. Nemojte da vas to odmah udalji, jer ga pri konzumiranju nećete ni osetiti, a podarićete organizmu pravi preporod!
Zbog alicina koji sadrži, bijeli luk ima snažno antibakterijsko dejstvo, a odličan je i u suzbijanju virusa, gljivica i parazita.


Veruje se da ova tečnost liječi aterosklerozu, bolesti pluća, impotenciju, sinuse, visok pritisak, atritis, reumu, gastritis, hemoroide, pomaže mršavljenju, reguliše probleme sa vidom i sluhom i ubrzava metabolizam.
Da biste napravili ovu moćnu tinkturu, nabavite 350 grama bijelog luka i 200 ml 95-procentnog alkohola ili ruma. Ako izaberete alkohol, vodite računa da ni slučajno ne sadrži metanol ili benzalkonijum-hlorid.


Priprema:
Odvojite čenove bijelog luka, očistite i izgnječite. Pomješajte sa alkoholom i sipajte u staklenu flašu. Nakon 10 dana procijedite, pa vratite u flašu i ostavite da ostoji u frižideru dva dana.
Primjena:
Ova ljekovita mješavina smije da se pije najviše 12 dana i to sipajući odrećeni broj kapi u čašu vode prije doručka, ručka i večere. Prvog dana stavite jednu kap prije doručka, dvije prije ručka i tri prije večere.
Detaljno uputstvo za primjenu pogledajte u tabeli:

tibetanski-lijek


Izvor: kurir.rs

Nema komentara:

Objavi komentar