Dobro dosli

aa

nedjelja, 2. listopada 2016.

KAKO SAM POVEĆALA GRUDI SASVIM PRIRODNO, BEZ ODLASKA POD NOŽ!




San svake žene jeste da nađu prirodno sredstvo koje će učiniti da njihove grudi budu makar malo, a struk malo tanji. Ali danas mi vam otkrivamo ovu čudotvornu biljku koja pomaže u obonovi cjeloukupnog organizma i zove se Piskavica. Piskavica je jedan od najstarijih ljekovitih biljaka koja datira još od starih dobra i to Egipćana i Hipokrata..

Piskavica (lat. Trigonella foenum-graecum) se svrstaje u prirodna čuda antičkog doba kada je bila jako hvaljena i cijenjena i ovo sjeme možete da nađete u bilo kojoj prodavnici zdrave hrane.

Sigurno zvuči nevjerovatno ali piskavia može da ženama poveča grudi jer u sebi sadrži fitoestrogen koji utiče na rast dojki i na zadržavanje vode u tkivu. Imaju dva načina sa ovom biljkom, jedan je da pijete čaj i drugi masažom. Ukoliko želite sa masažom potreno je da ih stavite u vodu i ostavite da odstoje preko noći i drugi dan sa tom vodom da masirate vaše grudi.

Drugi način jeste da pripremite čaj. Potrebe su vam 2 kašike sjmenki koje ćete staviti u hladnu vodu i prokuhati, onda staviti poklopac i pustiti da odstoji 20 min uz povremeno mešanje, zatim procedite. Najviše smijte popiti 2 čaše ovo čaja dnevno.


http://www.narodnilijekovi.info

Nema komentara:

Objavi komentar