Dobro dosli

aa

petak, 21. listopada 2016.

Iskoristite ova 2 sastojka kako bi ispraznili sve masti i parazite iz vašeg tijela, bez ikakvog napora!

2354656745


Mnogi misle da je pohranjena energija samo mast u tijelu i da je za izgubiti težinu potrebno slijediti dijetu da se spale masne naslage. Ali, tako se samo uklone masne naslage, dok postoje i druge energetske rezerve koje ometaju proces spaljivanja masnoće.

Postoje i druge energetske rezerve u tijelu, glikogen (ugljikohidrati) i proteini (mišići). Način na koji tijelo koristi ove energetske rezerve možr promijeniti način na koji tijelo koristi masti.

Kada imate želju za nečim slatkim ili ukusnim, to je normalno, pogotovo kad se te žudnje dogode sporadično. Ali ako su te požude češće nego što je normalno i ne možete prestati u potpunosti, to znači da patite od visoke razine stresa ili imate parazite u želucu.

Ako ste navikli da konzumirate velike količine slatkiša, to stvara atmosferu sluzi koja za širenje parazita savršena.

Rješenje za uklanjanje masnih naslaga i parazita iz tijela prenosimo u nastavku…



Trebate samo ove dvije namirnice:

    100 grama lanenog sjemena
    10 grama sušenog klinčića
Priprema

Sameljite oba sastojka u prah. Trebate uzeti dvije kašike ove mješavine ujutro tri dana za redom, možete ga pomiješati s vodom ili sa doručkom.

Idealan način je ovo uzimate 3 dana, zatim 3 dana odmora i nastavite potrošnju za 3 dana, i tako dalje. Nakon isteka mjesec dana, primijetit ćete razliku. To čišćenje će vam pomoći zadržati štetočine izvan vašeg tijela.

Također, budite sigurni da uzimate vitamine i minerale svaki dan jer mnogi od njih su uključeni u oslobađanje energije iz hrane. Dakle, dovoljan unos nam daje taj osjećaj vitalnosti i želju za sudjelovanjem u raznim aktivnostima i vježbama.

Ne zaboravite podijeliti ovaj post sa svojim prijateljima i porodicom, tako možda pomognete nekome!

http://megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar